FESTIVAL: no Hageland Festival this year

531222_10150974010744151_168080438_n

Organisers know that its hard to organise festivals lately due to lack of support, finances, legislation, … so therefore there will be no Hageland Festival this year. Here the statement of the festival organiser (in dutch):

“Door de aanhoudende onduidelijkheid vanuit het nieuwe stadsbestuur over het al dan niet ondersteunen van het festival en omwille van de resterende vier maanden die nu nog voor ons liggen, achten we het als organisatie niet meer mogelijk om een degelijk festival voor Aarschot op te zetten. Daarom is er besloten van een jaartje over te slaan en te werken aan een betere en hernieuwde editie in 2014.

Hageland festival wordt traditioneel – bijna 13 jaar- het tweede weekend van augustus gehouden, maar dat zit er dit jaar dus niet in. Aarschottenaars hoeven niet bang te zijn dat ‘Hageland Festival’ verdwijnt. We hebben zeer bewust deze keuze gemaakt en hopen samen met het stadsbestuur en andere partners er in 2014 terug te staan!

Mocht je interesse hebben om mee te werken aan de editie in 2014, laat het ons weten via mail info@hagelandfest.be of stuur ons een bericht via facebook”

http://www.hagelandfest.be

There are still a lot of fine alternative festivals to go to: Groezrock, Kloemprock, Funtime Fest, Perspective FestRock Herk, Antwerp Metal Fest, Sjock, …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s